SUE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sue. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 13:16 Snel en lekker, gewoon goed, mag iets meer zijn
7 sep 2022 om 21:22 -Wegens een glutenallergie en ook niet altijd zelf te willen koken kwam ik bij Sue uit. Een bestelling geplaatst. Hopelijk voel ik me morgen nog goed. Jammer dat zo weinig aangesloten Thuisbezorgd bedrijven nauwelijks/niet aangeven of ze glvrij zijn.
14 aug 2022 om 22:13 Prijs kwaliteit en kwantiteit is voor mij niet in verhouding. Helaas was ook de pindasaus vergeten, dat was juist waarom ik voor de spiesjes had gekozen. Jammer ik had er meer van verwacht.
20 jul 2022 om 17:39 Bezorger had niet gezien of gezegd dat alle ijskoffie over de bestelling was gegaan. Gevolg: nat eten, vloer vol koffie, lekkende bakjes met gebakjes
23 mei 2022 om 10:44 De pancakes zijn heerlijk!!!! Lekker en dat zonder suiker!!!
18 mei 2022 om 12:58 Eten was niet zo lekker; wafel niet lekker, room/creme fraiche ook niet en de chiapudding was erg saai (enkel kokosmelk met chiazaad).
1 mei 2022 om 16:04 Het eten was heerlijk! Het duurde alleen erg lang voordat het er was. Uiteindelijk wel het wachten waard omdat het zo lekker was, maar bereid je voor op een lange wachttijd.
25 apr 2022 om 21:26 Altijd zo lekker! Ga er ook wel eens heen voor gewoon lunch! Top tent :) .. bezorging was ook top
27 feb 2022 om 16:05 De bezorging was goed. Het is erg leuk dat al het eten vegan is! Ik vond het alleen totaal niet lekker eerlijk gezegd :(. Ik heb ook nog nooit zo'n droge harde chocolate chip koek gehad. Vond het een beetje jammer voor hoe duur het is.
19 feb 2022 om 17:11 I love Sue cakes, but this time I am dissapointed. The was no toastbread added to the soup and the pancakes were dry and hard.
27 jan 2022 om 14:47 Heerlijk eten en precies op tijd geleverd!
26 jan 2022 om 13:52 Tijd aangegeven voor de bestelling en die was keurig op tijd! Heerlijk ontbijt genoten.