SUE

SUE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sue. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 10:44 De pancakes zijn heerlijk!!!! Lekker en dat zonder suiker!!!
18 mei 2022 om 12:58 Eten was niet zo lekker; wafel niet lekker, room/creme fraiche ook niet en de chiapudding was erg saai (enkel kokosmelk met chiazaad).
1 mei 2022 om 16:04 Het eten was heerlijk! Het duurde alleen erg lang voordat het er was. Uiteindelijk wel het wachten waard omdat het zo lekker was, maar bereid je voor op een lange wachttijd.
25 apr 2022 om 21:26 Altijd zo lekker! Ga er ook wel eens heen voor gewoon lunch! Top tent :) .. bezorging was ook top
27 feb 2022 om 16:05 De bezorging was goed. Het is erg leuk dat al het eten vegan is! Ik vond het alleen totaal niet lekker eerlijk gezegd :(. Ik heb ook nog nooit zo'n droge harde chocolate chip koek gehad. Vond het een beetje jammer voor hoe duur het is.
19 feb 2022 om 17:11 I love Sue cakes, but this time I am dissapointed. The was no toastbread added to the soup and the pancakes were dry and hard.
27 jan 2022 om 14:47 Heerlijk eten en precies op tijd geleverd!
26 jan 2022 om 13:52 Tijd aangegeven voor de bestelling en die was keurig op tijd! Heerlijk ontbijt genoten.
4 jan 2022 om 13:32 Super service bij Sue!
27 nov 2021 om 0:41 De Sue bites zijn gewoon goddelijk
28 okt 2021 om 15:41 Zoals altijd heerlijk