SUE

SUE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen
23 okt 2020 om 15:40 Normally SUE is earning 5 Stars but this time I‘m very disappointed. Missing cole slaw and pickles on the jackfruit Sandwich, also no avocado on the Club sandwich. Hope this was a one time error, otherwise I‘ll be gone as loyal recurring customer.
13 okt 2020 om 18:45 Snel en lekker!
12 okt 2020 om 15:27 Tasty and always consistent quality of the food!
2 okt 2020 om 15:36 Heerlijk!
26 sep 2020 om 13:40 Super delicious from the meals to the cakes!
4 sep 2020 om 14:19 Delious! I’ve tried SUE for the first time- really great and tasty food. I will definitely order again.
15 jul 2020 om 14:44 Ik betaalde 20 euro voor een vegan club sandwich en een sapje. Ik kreeg 2 bruine boterhammen met wat avocado, een plakje tempeh en een lepel tofu met daarbij een handje chips bezorgd. Dit is niet OK Sue. Ik voel me opgelicht.
22 jun 2020 om 13:37 Redelijk aan de prijs voor wat je krijgt. Het eten smaakt overigens wel lekker.
31 mei 2020 om 15:45 Klein, weinig smaak en erg duur. Prachtig om te zien, verder onopmerkelijk
7 mei 2020 om 16:04 Perfect!
9 mrt 2020 om 15:49 Bezorging top. Eten prima. Als ze de tijd aan het schrijven van schattige kaartjes erbij vervangen met een normale portie saus (nog nooit zo weinig saus gezien bij een gerecht), dan kunnen ze een extra ster krijgen van me.
19 feb 2020 om 16:22 Ze hadden een handgeschreven briefje bij de bestelling gedaan, heel persoonlijk en attent. En het eten was heerlijk!